Külluslikult kuldsed uued chakrasümbolid

Chakraküünlad on nüüd uues pakendis. Nii ilusad on, et tahaks neid  tükk aega üksisilmi imetleda. Chakra sümbolid säravad kuldselt ja annavad neile elegantse ning jumaliku oleku. Või jumalannaliku hoopis?
Chakrad on energiakeskused, mis paiknevad piki selgroogu inimese närvisüsteemi tähtsamates hargnemiskohtades. Kõikidel chakratel on oma eluvaldkond, mida ta mõjutab.
100 % orgaanilisest palmivahast käsitööna valmistatud küünaldes on kasutatud 3% naturaalsete eeterlike õlide lõhnasegusid. Lõhnad on valitud mediteerides erinevate chakrate energiatel ning leitud sel viisil lõhnakombinatsioonid, mis aktiveerivad just seda eluvaldkonda. Teine mõjutav faktor on on küünalde värv, mis vastab vastava chakra värvile.
http://www.maailmapuudutus.ee/et/c/chakrakuunlad

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: