Shiva

Shiva – Universumi meesenergia ja kõrgeim jumal hinduismis (Shiva Nataraja).
Tantsimas universumi hävitamise ja taasloomise kosmilist tantsu. Vasaku jala all purustab ta teadmatust. Kolmas silm lauba keskel esindab hävingu ja tarkuse tuld.
Kõikjalolev vägi, keda austades saab paluda hävitada kõik vana ja luu uus või kui on soov saada ühendust meesenergiaga.
Naiselik kogemus ütleb, et Shiva, see on see mehelikkuse ürgne printsiip, mida me naistena alateadlikult kõigis meestes otsime. Ja leiame. Kuidas see tõmbab meid ligi, kui me seda tajume. Sest see on nii võimas, nii piirideta. Suurem kui miski muu ja omas jõus ning tugevuses nii kindlalt paigal. Ja see ahvatleb meid naistena tormama ja mässama kogu oma kaoses ümber selle tugevuse. Olles justkui tuli, mis põleb ja soojendab ka meid. Et meie saaksime veena lainetada sulnilt või tormina möllata ning ei peaks muretsema keskpunkti pärast ega soojuse pärast. See mehelik tugevus on nii pingsalt paigal, oodates hetke, mil meie ta süütame, et siis tegutseda. Me allume sellele naudinguga, et olla ise selle jõu käivitajateks selles loomulikus mees- ja naisenergia tasakaaluringis, luues elu täis harmooniat ja armastust kogu maailmale.
Mantra: Om Namah Shivaya
http://www.maailmapuudutus.ee/et/a/shiva-suur

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: