4 minutit, mis muudavad maailma

Üks ilusamaid asju, mida ma tean: tõeline, sügav ja intiimne lähedus kahe inimese vahel. Hing ja keha. Ühendus. Kohalolu. Olemasolu.
Ja kui lihtne on seda saavutada, vaid nelja minutiga! Kes on proovinud, see teab ja mäletab kaua, kui sügav on sellise 4 minuti puudutus tegelikult.
Tee sellest väike rituaal oma lähedasega. Istu hästi lähedale teineteise vastu. Võid kasutada klassikalist tantrast tuntud yab yum poosi, kus naine asetab oma jalad mehe puusade ümber, põlvest kõverdatult ning surub tallad kindlalt maha. Mees omakorda paneb jalad ümber naise puusade sarnasel viisil. Võid toetada käed põrandale endast tahapoole, et sul oleks kindel istuda. Ja siis lihtsalt vaata ning upu oma kaaslase silmadesse, samal ajal avades oma hing kaaslasele. Tee seda vähemalt 4 minutit. Vaikides. Ainult silmad ja hing. Ja siis täna oma partnerit ja iseennast selle läheduse, kogemise ja jagamise eest. Vii see läbi oma kodu hubaseimas paigas. Valmista ette muusika, valgus ja lisa mõni eeterlike õlidega lõhnastatud naturaalne küünal. Uskuge, need 4 minutit on seda pühendumist väärt!
Küünlasoovitus: votiivküünal “Armastus ja rõõm”. Põleta kindlasti kuumakindlas klaasis.
http://www.maailmapuudutus.ee/…/votiivkuunal-room-ja-armast…

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: