Varjusolevatele tarkustele ligipääsemise aeg

Iga kord vahetult enne uue kuu loomist seda energeetilist madalseisu ja seda erilist sensitiivsust ja tundlikkust kõige suhtes. See pole halb. See on andnud mulle palju väga häid taipamisi, nö selgelt nägemise hetki, erilisi meditatsioonikogemusi, selgete juhistega unenägusid. Selles enerigas on minu jaoks alati mingi eriline jõud, hästi maalähedane, natuke tume. Omamoodi kirglik omas tões olemine. Jah, just selline Lilithi energia. Nagu igakuine väike surm, kus kõik hääbub aga samas on aktiivne oma teadmiste hulgas, mida ta annab. No ja kui siis vahel ärkab samal ajal sisemine maailmaparandaja ja igasuguse ebaõigluse vastu võitleja ja kogu sellele madalale energiatasemele anda puhas maalähedane Lilithi jõud ja lubada sellel kõigel allasurutul või varjuloleval välja möllata…

Mmm no jaa naised, te teate isegi, mismoodi siis on, eks 😉 Aga enamasti ma tunnen sel ajal seda tohutut tarkust, mis on pimeduses, võimalust lasta asjadel minna, lasta lahti ja läbi selle kasvada. Ja kohe kui uus kuu on alanud, tajun varjusolevate tarkustele ligipääsemise võimalust. No ja vahel tahaks lihtsalt need 3 päeva kuskile pehmesse kaissu pugeda ja nurruda ning olla ainult iseenda kuuma lõhnava teetassi ning magusa mõnutundega hinges teadmisest, et ma saan seda endale lubad, seda iseenda aega, ja veel pisikesi naudinguid, mida ainult mina mõistan.
Hästi eriline nädalavahetus on tulemas!

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: