Küünlamaagilist Advendiaega!

Tänane esimene advendiküünal avab meile ukse aastalõpu rahunemise ja enesessevaatamise aega. See on eriline hetk, mil loodus meie ümber on rahunenud, justkui tardunud talvisesse puhkeaega. Täidame selleaastase advendiaja armastuse valguse ja küünlasäraga.
Luba esimesel advendinädalal oma ellu senisest rohkem rõõmu. Selleks tee omale nädalaks ajaks igahommikusest ärkamisest väike rituaal. Kohe peale ärkamist, veel enne kui sa tõused voodist, hinga sügavlt siiiiissse ja vääääljaaa, pane oma parem käsi südamele, tunneta rõõmutukseid südames, naerata ning ütle mõttes iseendale: täna tuleb selle aasta parim päev, täis rahulolu, rõõmu ja armastust. Hinga veelkord süüüügavalt sisse ja välja ning ava silmad ja vaata naeratusega algavat päeva!

 

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: