Naised ei ole kunagi lihtsat metsikud või lihtsalt ilusad või lihtsalt emad

Me oleme alati veel midagi enamat. Seitse! Just seitse jumalannat on sobiv arv, et kirjeldada naiselikkuse erinevaid aspekte. Saada tuttavaks iseendaga, naiselikkusega iseendas. Oled oodatud kui sa otsid ja tahad teada või kui oled juba leidnud aga tahad veel rohkem teada!
Sest saades endaga paremini ühenduse, mõistes ennast naisena paremini, saame luua harmoonilisemaid suhteid kõigiga meie umber, kogeda küllust, jagada ja võtta vastu tingimusteta armastust ja nautida intiimsust sügavamal tasandil. Õppida oma tervendavat energiat kasutama füüsilisel, emotsionaalsel ja energeetilisel tasandil.
See jumalannade päev sündis Kristeli ja Merikese teekonnast ühe aasta jooksul, mil igas kuus otsisime endas üht naiselikkuse aspekti, otsisime selgitusi enda käitumisele ja ümberringi toimuvale. Oli fantastiline jumalannadena elamise aasta, mil otsisime, kaotasime, leidsime, jagasime. Igas kuus ja igas erinevas naiseksolemise teemas oli meie jaoks täiuslikku rõõmu, südantlõhestavat kurbust ja kasvamist ning õppimist. Iga kuu naisteringis jagasime ja kogesime teiste naiste toetust. See päev on kokkuvõte sellest teekonnast. Oled oodatud saama sellest osa ja kogema parimal moel!

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: