Kuidas püüda armastust

Kas Reiki on sinu jaoks? Kas Armastus on sinu jaoks? Kas Elujõud on sinu jaoks? Kas Reiki on sinu jaoks? Jah, sa oled seda väärt, sa oled sündinud siia ilma selleks, et armastada ja olla armastatud, et kogeda kogu maailma selle ilus ja valguses.
Reiki on puhas eluenergia ja kättesaadav kõigile. Paljud iidsed vaimsed praktikad tegelevad justnimelt sellesamaga, mis reikigi: kuidas saada juurde elujõudu. Reiki on hea viis alustada, sest ei eelda eelteadmisi ega erilisi andeid. Maagiline reiki on sulle kui soovid vaadata enda sisse sügavamalt ja oled valmis kohtuma jumalikkusega iseendas ning soovid kogeda armastust.
See maagilise reiki kursus on just naistele. Sulle kui oled valmis õppima tundma oma naiselikku olemust, leidma ja hoidma endas valgust, harmooniat ja suunama universaalset elujõudu. Kui oled valmis laskma lahti valust ja kannatustest ja astuma sammu oma tõelise MINA poole. Reiki tehnikad, kuidas end elujõuga toita ja armastuses elada, saad omale kaasa kogu eluks. See on naisele nagu Sina. Naisele, kes küsib ja otsib, kes tahab maailmalt midagi enamat. Kelle hinges on see kummaline rahutus, et midagi peab olema veel, midagi seletamatut. Naisele, kes tunneb ka elu varjukülgi või on ka praegugi kogemas mõnda neist varjudest. Kui see kõnetab sind just siin ja praegu siis võta ühendust!
See on päev Sulle endale, millest võivad alguse saad imed sinu elus. Võid tulla ja nautida seda päeva justkui hea energia spaad. Lisaks saad kogu eluks kaasa teadmised ja tehnika, kuidas armastust ja elujõudu hoida, suurendada ja suunata. Turvalises naisteringis. See võib olla sinu teekona algus. Kuid see võib ka olla juba ammu alustatu kordamine ja meenutamine.
Sa oled oodatud õppima oma ellu ise armastust looma
Meie maagilises ruumis on veel mõned vabad kohad kui soovid enne suve oma ellu tuua uut elujõudu ja kogeda teistmoodi suve, koos igapäevaste imedega.
1. astme pühendus Tallinnas 6.mail http://www.paremelu.ee/…/maagiline-reiki-naistele-1-osa-te…/
2. astme pühendus Tartus 27.-28. mai http://www.paremelu.ee/…/maagiline-reiki-naistele-2-puhend…/
#naiselikkuseaasta
#maagilinereikinaistele

Kommenteerimine on suletud.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: