Toeta ja täna emakest Maad

Noor kuu sünnib 17.01 kell 4:17 kaljukitse tähemärgis.
Käes on jaanuarikuu pimedaimad ööd ja soovide soovimise aeg! Tee omale väike rituaal, kus süütad küünla, puhastad viirukiga enda ümbruse, lood meeleolu mõne hea lõhnaga ning muusikaga ja asetad enda ette oma lemmikkristallid või pildid. Hinga mõned korrad sügavalt, et rahuneda ja tunneta: sina oled oma elu looja! Võta paber ja pliiats ning pane oma südamesoovid kirja 8 tunni jooksul kuu loomise hetkest siis on neil kõige suurem kuu toetus. Istu veel hetkeks, et nautida vaikuse ja rahu hetke. Ning siis lihtsalt mine ja luba neil teoks saada.
Pane tähele, milline on seekord kuu loomise mõju. Sinu oma tõde on nüüd olulisem kui kunagi varem. Astu kindlalt oma jalgadele, emake Maa hoiab ja kannab sind alati.
Nüüd soovitud soovid viivad sind kiirelt edasi kui oled iseenda vastu tõeliselt aus! On aeg astuda koos kuuga vastu kindlustundele oma elu kõikides valdkondades. Toida ja täna emakest Maad toetuse eest sellel teekonnal iseendani, oma väeni!
NB! Kui 8 tunni jooksul ei jõudnud siis on kuu loomise mõju veel 7 päeva tuntav.

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: