Sügavpimedas ja müstilises öös luba endal olla looja

Sügavpimedas ja müstilises öös sünnib uus kuu, et toetada kõiki uusi alguseid valguse jõuga.
Noore kuu loomine 15.02 kell 23:06 on veevalaja tähemärgis.
Veevalaja märgis kuu toob meile uue vabaduse ja kerge hingamise. Vabasta oma vägi ja luba endal olla looja! See on suhtlemise ja uute alguste, uute suhete aeg. Astu välja oma mugavustsoonist ja mine edasi sellena, kes sa tegelikult oled!
Pane oma soovid ja unistused kirja 8 tunni jooksul kuu loomisest siis saavad nad kaasa kõige võimsama kuu kasvamise jõu. Noore kuu loomise toetus kestab nädala kuu loomise hetkest. Sel kuul on eriti hea soovida soove, mis on seotud suhtlemise ja suhetega.

Kommenteerimine on suletud.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: