Sõnni tähtkujus kuu loomise ajal on meie tunnetus sügavam ja põhjalikum

Noor kuu sünnib 15. mail kell 14:49 sõnni tähtkujus ja siis on jälle käes parim aeg oma soovid ning unistused kirja panna. Kuu loomise hetked on kuu kõige pimedamad ööd, mil alles paari päeva möödudes hakkab kuusirbi servake õrnalt kumama. Just see pehme pimeduse aeg on parim hetk aja peatamiseks, et pöörata pilk enda sisse. Aeg, mil meie tunded ja tunnetused on tavalisest sügavamad ja põhjalikumad. Kui sel ajal vaatad, siis sa näed! Näed oma tegelikke soove ja vajadusi. Nii neid, mis pealispinnal kui ka neid, mis kaugel sügavamal peidus. Näed teemasid, mida tervendada armastusega ja näed teemasid, millega tegutseda.
Peatu. Seisata või viska lausa pikali Emakesele Maale. Tunneta. Iseennast ja Maa seest hõõguvat rahu ning kindlustunnet. Vaata nüüd enda sisse. Ja vaata veel sügavamale. Ning pane nüüd kirja oma soovid. Need tõelised, sealt sügavalt. Ja mõned pealispinnalt ikka ka 😉
Pane oma soovid kirja kindlas kõneviisis nagu oleks see kõik juba käes. Hoia paberit soovidega käes, sulge silmad ja tunneta. See hea tunne – see on loomise vägi!
Siis lase soovist lahti ja mine oma tavalise eluga edasi. Imed järgnevad niikuinii!
Ühises naisteringis soovime ja loome koos omale unistuste suve 22. mail Tartus ja 23. mail Tallinnas. Tule ja lisa oma soovidele naisteringi armastus ja vägi.
Nagu ütlevad naised, kes on osalenud “Selles ühises väes loodud unistused täituvad”.
http://www.paremelu.ee

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: