Otsi üles oma sisemine laps

Noor kuu sünnib 13. juulil kell 5:49 vähi tähtkujus ja soovide soovimise aeg on jälle käes!
Selle kuuga soovi oma ellu intuitsiooni, eneseusaldust, iseenda tingimusteta armastamise kunsti. Otsi üles oma sisemine laps, hoia teda ja aita talle luua koht oma südames. Tee armastusega pai oma sisemisele lapsele ja iseendale. Usalda oma vaistu ja saad vastused kõigele, mida vajad.
Pane oma soovid kirja, parim aeg on kuni 8 tunni jooksul peale kuu loomist, kuid ka 3 päeva jooksul on veel kuu loomisel väge.
Järgmise noore kuu loomise väeringi saab ühises naisteringis kogeda suvelaagris “Minu naiselik vägi” 10. -12. augustil. Noore kuu soovide õhtud naistele jätkavad septembris. Vaata lähemalt kodulehel: www.paremelu.ee

Kommenteerimine on suletud.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: